Café Hjärtat

Lunch, fika och catering

Vi serverar allt med hjärtat!

Vi gör allt med hjärtat!

En trappa upp i Falkhallen ligger Café Hjärtat där vi serverar lunch och hembakad fika. Vi erbjuder även catering – perfekt när ni ska ha fest eller möte på jobbet!

Bara det bästa

När vi bakar själva använder vi bara bästa möjliga råvaror, inga konstiga tillsatser. Vi gör allt från grunden, tar inga genvägar, och låter allt ta den tid det behöver. Bara då blir det så bra och så gott som vi vill ha det.

I vårt café serverar vi smörgåsar och baguetter med allt från goda röror med räkor eller kyckling till frallor med ost och skinka. Vi erbjuder även hembakad fika och gott nybryggt kaffe, allt till bra priser.

Luncha mitt i stan

Välkommen till oss på en riktigt god lunch, mitt i stan och till ett bra pris! Vi serverar god och vällagad husmanskost på vardagar. Har ni särskilda önskemål vid allergi, så ordnar vi det! Vi kan även ordna med hemkörning av lunch.

Klicka här för att se lunchmeny

Servering

Vi har frallor, mackor och hembakat fikabröd och gott nybryggt kaffe till bra priser, under hela vår öppettid! Vi tar gärna emot önskemål och bakar efter vad du vill ha, det är bara att prata med oss!

Vi fixar din catering!

Våra duktiga medarbetare bakar helt fantastiska tårtor och andra
konditorivaror. Vi gör även smörgåstårtor, landgångar, supersmarriga
baguetter och frallor. Beställ kallskuret till festen, konfirmationen,
studenten och andra tillfällen, just som du vill ha det. Även här kan vi
ordna hemkörning.

Global Food – följ med oss på vår smakresa

Bland våra medarbetare finns människor från olika delar
av världen, så vi kryddar gärna med smakinfluenser från
när och fjärran. Välkommen att prova våra världsgoda rätter med smaker
från alla världens hörn!

Yaprak - fyllda vinbladsdolmar
Yaprak – Fyllda vinbladsdolmar
Sambosa – Friterade fyllda degknyten

 Öppettider i Falkhallen

Måndag till fredag kl 8.00 – 16:00
Lunch serveras måndag–fredag 11.30–13.30
Vi kan ordna hemleveranser av luncher
inom stan.

Café Hjärtat, Falkhallen
072-879 99 97
cafehjartat@1trappaupp.se

Vi gör mer…

På Lilla Caféet i Folkets Hus servar vi främst elever och personal på SFI som finns i lokalerna, med kaffe och drycker, frallor och hembakad fika.

På socialförvaltningen i Halmstad driver vi Personalcfèet Hjärtat, ett internt personalcafé, som servar alla inom förvaltningen med nybakt fika, frallor, lunch m.m. Detta café är ej öppet för allmänheten.

Lena Carlbom 070-347 34 15

Frallor

Vi serverar landgångar, smörgåstårtor, snittar och smörgåsar med allt från skagenröra, ägg och kaviar, pastejer med inlagd gurka och salami med brieost till enklare frallor med ost och rökt skinka.

Fika

När vi bakar själva använder vi bara bästa möjliga råvaror, och inga konstiga tillsatser. Vi gör allt från grunden, tar inga genvägar, och låter allt ta den tid det behöver. Bara då blir det så bra, och så gott, som vi vill ha det.