Café Hjärtat

Lunch, fika och catering

Vi serverar allt med hjärtat!

Välkommen till Café Hjärtat

Under samlingsnamnet Café Hjärtat driver vi idag fem olika caféer. Det första och största ligger på Falkhallen mitt i Falkenberg. Sedan har vi Gymnasiecaféet, Lilla Caféet på Folkets Hus/SFI, Café Hjärtat Ätran och Personalcafét Hjärtat som är ett internt café på Socialkontoret i Halmstad.

En trappa upp i Falkhallen finns det ursprungliga Café Hjärtat och där serverar vi lunch, hembakt fika och frallor på vardagar. Vi erbjuder även catering såsom tårtor, smörgåstårtor, frallor, smörgåsar, hembakta fika eller efter dina önskemål – perfekt när ni ska ha födelsedagskalas, möte i föreningen eller på jobbet!

Servering

Vi har frallor, mackor och hembakat fikabröd och gott nybryggt kaffe till bra priser, under hela vår öppettid!

Lunchservering

Luncha på Falkhallen, mitt i stan!
Måndag – Fredag. Ca 11:30 – 13:30

Lunchmeny v 07
Mån: Köttfärsgratäng
Tis:   Pasta Carbonara
Ons: Flygande Jakob m. ris
Tors: Ostsoppa, efterrätt
Fre:  Tacopaj m. sallad

 v 08 Stängt för Sportlov

Lunchmeny v 09

Mån: Kycklingcurry m. ris
Tis:   Köttfärsbiffar m. potatis o brunsås
Ons:  Högrevsgryta m. ris
Tor:  Lax o Räksoppa, efterrätt
Fre:  Ännu ej fastställt

Pris: 60 kr inkl. sallad och kaffe.
Om det är soppa så ingår alltid bröd och efterrätt.
För lunch vid annan tid, eller om ni är flera, så ring oss, så ordnar vi det!
Telefon: 072-879 99 97
Vi reserverar oss för ev. förändringar i matsedeln.
Ni hittar oss i Falkhallen, En trappa upp på Nyhemsplan 1.
Hjärtligt välkomna!

Catering

Vi fixar din catering!

Vår duktiga medarbetare Julia bakar helt fantastiska tårtor och andra konditorivaror. Vi gör smörgåstårtor, landgångar, supersmarriga baguetter eller frallor efter dina önskemål. Du kan få kallskuret till festen, konfirmationen, studenten eller just din bjudning, just som du vill ha det.  Ja, vi kan fixa nästan vad som helst. Hör av dej med just dina önskemål. Ni kan även beställa lunch från Café hjärta, och äta på plats i Falkhallen eller ta med er. Lunchbeställningar behöver vi ha in senast dagen före, för att kunna förbereda. Välkommen att ringa: 0728-79 99 97 eller mejla oss för mer information och prisuppgifter.

 Öppettider i Falkhallen

Måndag till fredag kl 8.00 – 16:00

Övrig tid enligt överrenskommelse.

Café Hjärtat, Falkhallen
072-879 99 97
cafehjartat@1trappaupp.se

Gymnasiecaféet på Falkenbergs Gymnasium

På Falkenbergs Gymnasieskola, i anslutning till matsalen, serverar Café Hjärtat frallor, hembakad fika och frukostbuffé till skolelever och personal på skolan.

Lilla Cafét på Folkets Hus

Lilla Cafét servar främst elever och personal på SFI som finns i lokalerna på Folkets Hus, med kaffe och drycker, frallor och hembakad fika.

Personalcafét Hjärtat, socialförfaltningen Halmstad

På socialförvaltningen i Halmstad driver vi ett lite internt personalcafé, som servar alla inom förvaltningen med nybakt fika, frallor, lunch m.m. Detta café är ej öppet för allmänheten.

 

Lena Carlbom 070-347 34 15

 

 

 

 

frallor

Vi serverar landgångar, smörgåstårtor, snittar och smörgåsar med allt från skagenröra, ägg och kaviar, pastejer med inlagd gurka och salami med brieost till enklare frallor med ost och rökt skinka.

 

Fika

När vi bakar själva använder vi bara bästa möjliga råvaror, och inga konstiga tillsatser. Vi gör allt från grunden, tar inga genvägar, och låter allt ta den tid det behöver. Bara då blir det så bra, och så gott, som vi vill ha det.