Café Hjärtat

Lunch, fika och catering

Vi serverar allt med hjärtat!

Välkommen till Café Hjärtat

Under samlingsnamnet Café Hjärtat driver vi idag fem olika caféer. Det första och största ligger på Falkhallen mitt i Falkenberg. Sedan har vi Gymnasiecaféet, Lilla Caféet på Folketshus/SFI, Café Hjärtat Ätran och Personalcafét Hjärtat som är ett internt café på Socialkontoret i Halmstad.

En trappa upp i Falkhallen finns det ursprungliga Café Hjärtat och där serverar vi lunch, hembakt fika och frallor på vardagar. Vi erbjuder även catering såsom tårtor, smörgåstårtor, frallor, smörgåsar, hembakta fika eller efter dina önskemål – perfekt när ni ska ha födelsedagskalas, möte i föreningen eller på jobbet!

Servering

Vi har frallor, mackor och hembakat fikabröd och gott nybryggt kaffe till bra priser, under hela vår öppettid!

Lunchservering

Måndag – Fredag. Ca 11:30 – 13:30

Lunchmeny v 49

Mån: Köttbullar m. potatismos
Tis: Kycklinggryta m. ris
Ons: Moussaka
Tor: Grönsakssoppa m bröd o efterrätt
Fre: Tacosbuffé

Pris: 60 kr inkl. sallad och kaffe.
Om det är soppa så ingår alltid bröd och efterrätt.
För lunch vid annan tid, eller om ni är flera, så ring oss, så ordnar det!
Telefon: 072-879 99 97
Vi reserverar oss för ev. förändringar i matsedeln.
Hjärtligt välkomna

Catering

Vi fixar din catering!

Vår duktiga medarbetare Julia bakar helt fantastiska tårtor och andra konditorivaror. Vi gör smörgåstårtor, landgångar, supersmarriga baguetter eller frallor efter dina önskemål. Du kan få kallskuret till festen, konfirmationen, studenten eller just din bjudning, just som du vill ha det.  Ja, vi kan fixa nästan vad som helst. Hör av dej med just dina önskemål. Ni kan även beställa lunch från Café hjärta, och äta på plats i Falkhallen eller ta med er. Lunchbeställningar behöver vi ha in senast dagen före, för att kunna förbereda. Välkommen att ringa: 0728-79 99 97 eller mejla oss för mer information och prisuppgifter.

 Öppettider i Falkhallen

Måndag till fredag kl 8.00 – 16:00

Övrig tid enligt överrenskommelse.

Café Hjärtat, Falkhallen
072-879 99 97
cafehjartat@1trappaupp.se

Välkommen till Gymnasiecaféet

På Falkenbergs Gymnasieskola serverar Café Hjärtat frallor, hembakad fika och frukostbuffé till skolelever och personal på skolan.

Lilla Cafét på Folkets Hus

Lilla Cafét servar främst elever och personal på SFI som finns i lokalerna på Folkets Hus, med kaffe och drycker, frallor och hembakad fika.

Cafe Hjärtat Ätran

                     

Cafét är tillfälligt stängt från och med 1 mars, för planlagd ombyggnad i lokalerna. Dock går det bra att höra av sej om man vill ha catering, eller om man vill boka lokal. Ring då till vårt kontor  0738-77 89 90,
Vi kommer att öppna cafet igen så snart det är möjligt.

 

Café Hjärtat i Ätran ligger i gamla Sparbankslokalen.Vi serverar kaffe, hembakt fika och mackor, och om man beställer i förväg, kan vi fixa lättare luncher.

Nu kan du även beställa frallor och fikabröd för avhämtning eller utkörning (Utkörning gäller Ätran m. omnejd). Vill du ha frallor till förmiddagsfika, eller hembakat fikabröd till mötet? Ring in din beställning före kl. 15 dagen före, så fixar vi detta. Eller ring och gör en stående beställning på: 0700-73 62 81 så har du färska frallor till förmiddagskaffet varje dag!   (Gäller även måndag och tisdag, då caféet är stängt.)

Det går även bra att ha mindre möten i vår lokal, för föreningar och företag.

Öppettider: Tillfälligt stängt från och med 1  mars då det ska byggas om i lokalerna. Vi kommer att öppna igen så snart det går, men vi har ingen fastställd datum för detta.

Kontakt

cafeatran@1trappaupp.se

Telefon: 0700-73 62 81

Lena Carlbom 070-347 34 15

 

 

 

 

frallor

Vi serverar landgångar, smörgåstårtor, snittar och smörgåsar med allt från skagenröra, ägg och kaviar, pastejer med inlagd gurka och salami med brieost till enklare frallor med ost och rökt skinka.

 

Fika

När vi bakar själva använder vi bara bästa möjliga råvaror, och inga konstiga tillsatser. Vi gör allt från grunden, tar inga genvägar, och låter allt ta den tid det behöver. Bara då blir det så bra, och så gott, som vi vill ha det.