Café Hjärtat

Lunch, fika och catering

Vi serverar allt med hjärtat!

Välkommen till Café Hjärtat

På grund av Covid-19 vill vi ställa upp och hjälpa till! Därför bjuder vi på  hemkörning av lunch inom stan!

Ring före 9:30 på 072-879 99 97 eller 070-347 34 15 för hemkörning samma dag! Vill du beställa många luncher behöver vi din beställning dagen före!

Under samlingsnamnet Café Hjärtat driver vi idag fyra olika caféer. Det första och största ligger på Falkhallen mitt i Falkenberg. Sedan har vi Gymnasiecaféet, Lilla Caféet på Folkets Hus/SFI och Personalcafét Hjärtat som är ett internt café på Socialkontoret i Halmstad.

En trappa upp i Falkhallen finns det ursprungliga Café Hjärtat och där serverar vi lunch, hembakt fika och frallor på vardagar. Vi erbjuder även catering såsom tårtor, smörgåstårtor, frallor, smörgåsar, hembakta fika eller efter dina önskemål – perfekt när ni ska ha födelsedagskalas, möte i föreningen eller på jobbet!

Servering

Vi har frallor, mackor och hembakat fikabröd och gott nybryggt kaffe till bra priser, under hela vår öppettid! Vi tar gärna emot önskemål och bakar efter vad du vill ha, det är bara att prata med oss!

Lunchservering

Luncha på Falkhallen, mitt i stan!
Måndag – Fredag. Ca 11:30 – 13:30

Lunchmatsedeln

v 22 Maj
Måndag 25:  Kokt fisk, potatis och äggsås
Tisdag 26:     Krämig filégryta med klyftpotatis
Onsdag 27:   Kålpudding, sås, potatis
Torsdag 28:  Broccolisoppa, efterrätt: päronpaj med vaniljsås
Fredag 29:    Kyckling i currysås och ris
v 23 Juni
Måndag 1:  Köttfärsgratäng ( potatis, köttfärs, grönsaker)
Tisdag 2:     Kycklinggryta m ris (kyckling, wokgrönsaker)
Onsdag 3:   Ugnsstekt falukorv med potatismos
Torsdag 4:  Linneas fisksoppa, efterrätt: hallonmousse och chokladmousse.
Fredag 5:    Stekt fläsk med raggmunk och lingon

Pris: 60 kr inkl. sallad och kaffe. (Kaffe ingår inte vid utkörning)

Om det är soppa så ingår alltid bröd och efterrätt.
För lunch vid annan tid, eller om ni är flera, så ring oss, så ordnar vi det!
Telefon: 072-879 99 97
Vi reserverar oss för ev. förändringar i matsedeln.

Varmt välkomna!

Catering

Vi fixar din catering!

Vår duktiga medarbetare Julia bakar helt fantastiska tårtor och andra konditorivaror. Vi gör smörgåstårtor, landgångar, supersmarriga baguetter eller frallor efter dina önskemål. Du kan få kallskuret till festen, konfirmationen, studenten eller just din bjudning, just som du vill ha det.  Ja, vi kan fixa nästan vad som helst. Hör av dej med just dina önskemål. Ni kan även beställa lunch från Café hjärta, och äta på plats i Falkhallen eller ta med er. Lunchbeställningar behöver vi ha in senast dagen före, för att kunna förbereda. Välkommen att ringa: 0728-79 99 97 eller mejla oss för mer information och prisuppgifter.

 Öppettider i Falkhallen

Måndag till fredag kl 8.00 – 16:00

Övrig tid enligt överenskommelse.

Café Hjärtat, Falkhallen
072-879 99 97
cafehjartat@1trappaupp.se

Gymnasiecaféet på Falkenbergs Gymnasium

På Falkenbergs Gymnasieskola, i anslutning till matsalen, serverar Café Hjärtat frallor, hembakad fika och frukostbuffé till skolelever och personal på skolan.

Lilla Caféet på Folkets Hus

Lilla Caféet servar främst elever och personal på SFI som finns i lokalerna på Folkets Hus, med kaffe och drycker, frallor och hembakad fika.

Personalcafét Hjärtat, socialförvaltningen Halmstad

På socialförvaltningen i Halmstad driver vi ett lite internt personalcafé, som servar alla inom förvaltningen med nybakt fika, frallor, lunch m.m. Detta café är ej öppet för allmänheten.

Lena Carlbom 070-347 34 15

frallor

Vi serverar landgångar, smörgåstårtor, snittar och smörgåsar med allt från skagenröra, ägg och kaviar, pastejer med inlagd gurka och salami med brieost till enklare frallor med ost och rökt skinka.

Fika

När vi bakar själva använder vi bara bästa möjliga råvaror, och inga konstiga tillsatser. Vi gör allt från grunden, tar inga genvägar, och låter allt ta den tid det behöver. Bara då blir det så bra, och så gott, som vi vill ha det.