Café Hjärtat

Lunch, fika och catering

Vi serverar allt med hjärtat!

Öppettider på Falkhallen: Mån – Fre 08:00 – 18:00

Vi gör allt med hjärtat!

En trappa upp i Falkhallen ligger Café Hjärtat där vi serverar lunch varje vardag till ett fantastiskt pris. Vi har förstås även hembakad fika. Hemleveranser av lunch har blivit en stor succé, och därför har vi nu öppet för leveranser av lunch alla dagar, hela året! Läs mera på Lunch-sidan

Vi erbjuder catering: beställ tårtor, frallor, baguetter, smörgåstårta, kallskuret eller varm mat – perfekt när ni ska ha fest eller möte! När vi bakar och lagar mat använder vi bara bästa möjliga råvaror, inga konstiga tillsatser. Vi gör allt från grunden, tar inga genvägar, och låter allt ta den tid det behöver. Bara då blir det så bra och så gott som vi vill ha det.

Du når oss på:
072-879 99 97
cafehjartat@1trappaupp.se

Luncher alla dagar!

Luncha mitt i stan! Välkommen till oss på en riktigt god lunch, mitt i stan och till ett fantastiskt bra pris! Vi serverar god och vällagad husmanskost alla vardagar ca 11:30 – 13:30. Har ni särskilda önskemål vid allergi eller för vegetariska alternativ, är det bara att höra av sej dagen före, så ordnar vi det! Vår hemlevererade lunch inom stan, har blivit en stor succé, och från juni 2021 lagar vi och levererar nu lunch alla dagar, hela året!

Klicka här för att se lunchmeny

Global Food – följ med oss på en smakresa

Bland våra medarbetare finns människor från olika delar
av världen, så vi kryddar gärna med smakinfluenser från
när och fjärran. Välkommen att prova våra världsgoda rätter med smaker
från alla världens hörn!

Yaprak - fyllda vinbladsdolmar
Yaprak – Fyllda vinbladsdolmar
Sambosa – Friterade fyllda degknyten

 Öppettider i Falkhallen

Måndag till fredag kl 8.00 – 18:00
Lunch serveras måndag–fredag 11.30–13.30
Hemlevererade luncher inom Falkenbergs stad, finns alla dagar! Se meny och var du beställer här!

Café Hjärtat, Falkhallen
072-879 99 97
cafehjartat@1trappaupp.se

Café Ätran

Vi finns även i Falkenbergs inland, närmare bestämt i vackra Ätran, där vi har café i biblioteket. Där kan du både njuta av hembakt gofika eller en fralla och en god kopp kaffe, och hitta något nytt härligt att läsa. Vi tar emot beställningar för avhämtning och det går även bra att ha möte, eller sammankomst i bibliotekets lokaler och då ställer vi gärna upp med fika, även andra dagar och tider än våra ordinarie öppettider

Vi har öppet Måndagar 15.00 -19.00. Onsdagar 10.00 – 16.00. och Fredagar 10.00 – 12.00. Om du vill ha möte, eller catering vid andra tider än dessa är det bara att mejla oss på cafeatran@1trappaupp.se eller ring 0738-77 89 90

Vi gör mer…

Vi driver elevcaféet på Falkenbergs gymnasium där elever och lärare kan fika på för- och eftermiddagarna.

På socialförvaltningen i Halmstad driver vi Personalkaféet Hjärtat, ett internt café, som servar alla inom förvaltningen med nybakt fika, frallor, lunch m.m. Detta café är ej öppet för allmänheten.

Lena Carlbom 070-347 34 15

Frallor

Vi serverar landgångar, smörgåstårtor, snittar och smörgåsar med allt från skagenröra, ägg och kaviar, pastejer med inlagd gurka och salami med brieost till enklare frallor med ost och rökt skinka.

Fika

När vi bakar själva använder vi bara bästa möjliga råvaror, och inga konstiga tillsatser. Vi gör allt från grunden, tar inga genvägar, och låter allt ta den tid det behöver. Bara då blir det så bra, och så gott, som vi vill ha det.