Café Rekommenderas

Fika med utsikt över Ätran

Vår Falkenbergssmörgås är berömd här

Välkommen till Café Rekommenderas

Nu har vi öppet igen och har satt på kaffet och bullat upp med godaste bakverken och glassen! Hjärtligt välkomna tillbaka till oss och till museet!

Fika ute mitt i konstverket av Per Kirkeby vid Rian Designmuseum

Här kan du både se och smaka konst!

Café REKOmmenderas är ett Fair Trade Café, som serverar ekologiskt, kravmärkt, och närproducerat så långt det är möjligt. Caféet är inrymt i ett sädesmagasin från slutet av 1800-talet och beläget vid ån Ätran med en helt fantastisk utsikt! Här ligger också Rian Designermuseum, som visar det nyaste nya blandat med intressant designhistoria. Välkommen till en spännande mötesplats för fika och design i historisk miljö!

Besöket kan ta lång tid

Vi erbjuder en meny med sött, nyttigt och gott. Prova gärna vår berömda Falkenbergssmörgås med lokalt producerade råvaror från bland annat Gudmundsgården, Korshags och Skrea Ost. Eller hembakad fika av allra högsta kvalitet. I våra hyllor trängs cupcakes, bärpajer, kladdkakor, bullar och småkakor. Vi serverar även glass, dryck och kaffe. Ge besöket tid då vår tidskriftshörna har ett stort utbud av design- och arkitekturmagasin att fastna i!

Go-fika på första parkett

På sommaren kan du även fika på vår uteservering, precis vid åkanten med utsikt över Ätran. Njut av lugnet och omgivningarna, här är naturen ett rent skådespel!

Låt oss fixa fikan

Vi tar gärna emot beställningar för alla olika tillfällen. Beställ något extra gott till företags- eller konferensfikan, picknicken, kvällsmyset eller födelsedagsfesten. Prova våra omtalade smörgåstårtor, passar till de flesta tillfällen!

Öppettider Café Rekommenderas

 

Tisdag – Torsdag kl. 12.00 -16.00
Lördag – Söndag kl. 12.00 -16.00
Onsdagar udda veckor kl. 12.00 -19.00
Under sommaren även öppet på Fredagar 12.00 – 16.00
Alla dagar i samband med byte av utställningar är museet och caféet stängt.

Kontakt

Café Rekommenderas
Skepparesträtet 2
Falkenberg
Telefon: 070-798 70 73
cafe.rekommenderas@1trappaupp.se

Falkenbergssmörgås

Vår populära Falkenbergssmörgås med närproducerade råvaror.

Dryck & Fika

Hos oss är kaffet alltid nybryggt. Vi erbjuder läsk och saft, goda kakor, bullar och muffins med mera. Allt detta serverar vi tillsammans med en helt fantastisk utsikt!

Café REKOmmenderas

Café REKOmmenderas är Fair Trade-caféer i form av sociala företag, som skapar möjligheter till arbete för människor med arbetshinder. Café REKOmmenderas finns i Falun, Uppsala, Norrtälje, Umeå och Falkenberg.