Multiservice

Vi hjälper dig

med reparationer, trädgårdsarbete, flyttjänster m.m

Bästa telefonnumret: 072 211 49 43

När du behöver hjälp i hemmet kan du alltid ringa oss! Vi har fixarservice i Falkenberg med omnejd och vi är ett gäng med bred kompetens inom många områden. Vi åtar oss allt från hundpromenader till byggreparationer, renoveringar, trädgårdsskötsel, städ, flytt och flyttstäd, transporter och mycket annat. Vi hjälper dig med det som du själv inte kan, vill eller hinner med. Vi vänder oss till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och kommun i Falkenberg med omnejd. Boka gärna upp gräsklippning, snöröjning, städ och liknande för hela säsonger. Vi är kunniga, flexibla och gillar det vi gör! Så spara ner vårt telefonnummer – Vi ställer upp!

Gräsklippning, ogräsrensning o snöskottning

Vi åtar oss gräsklippning, ogräsrensning, snöskottning och andra återkommande jobb, som du behöver hjälp med.

Vi tar gärna större och mindre jobb. Hela säsongen, eller bara när du är bortrest? Hör av dej för prisuppgift och beställning!

Vi kan även fixa skötsel av gångvägar, gräsytor och rabatter för föreningar, bostadsrättsföreningar och företag. Ring eller mejla oss för offert!

Gräsklippning och snöröjning och liknande, för hela säsonger, lämnas pris beroende på hur stor yta det gäller.

Trädgården i toppskick

Vi utför all typ av trädgårdsskötsel som om det vore vår egen trädgård. Gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning, beskärning av träd och buskar, trädfällning med mera. Vi har med oss maskiner och redskap, och vi tar gärna med oss kvistar och trädgårdsavfall när vi åker om så önskas. Vi erbjuder även bortforsling av grenar när du själv klippt dina buskar och träd. Anlita oss och din trädgård blir som nystädad!

Vi hjälper er med flytthjälp och vindsröjningar

Det tunga jobbet kan vara skönt att få hjälp med, så vi ställer gärna upp när du ska flytta. Vi hjälper dig även med vindsröjning eller källarröjning. Har ni saker som behöver slängas? Det fixar vi också.

Multi-städ

Vi tar hand om din storstädning, hemstädning och flyttstädning och givetvis alltid med skinande rent resultat. Enstaka tillfälle eller återkommande? Det fixar vi. Kanske en fönsterputsning?
Vi åtar oss även städning av kontor och liknande företags- eller föreningslokaler. Vi arbetar självklart bara med skonsamma och miljövänliga städ-produkter.

Mindre transporter och budtjänster

Har du köpt något du inte kan få hem? Eller går förpackningen inte in i bilen? Eller vill du ha hjälp med att transportera en sak från en plats till en annan? Vi hjälper er med transport, även med kort varsel! Nu är det rutavdrag på transporter av saker som man skänker till återvinning!

Vaktmästartjänster

Vi tar gärna hand om områden för bostadsrättsföreningar och företag. Vi utför kontinuerlig skötsel av trädgård och grönytor, såsom gräsklippning, trappstädning, renhållning och allt annat därtill. På vintern sköter vi snöskottning och halkbekämpning. Boka oss gärna för hela säsongen, så vet ni att det alltid är rent och snyggt!

Hundpromenader

Vi rastar din hund när du själv inte har möjlighet. Du behöver inte stressa hem under lunchrasten, inte heller ha dåligt samvete för att din hund är ensam hemma.

Vi erbjuder både enstaka promenader eller längre avtal.

Rut & rot och annat

Vi innehar Röjsågskörkort A B, Motorsågskörkort A B samt behörighet för byggställningar. Det finns möjlighet att få RUT/ROT-avdrag på arbetskostnaden enl. gällande regler. Se avdragsmöjligheter på skatteverket.se.
Pris enligt överenskommelse/offert. Vi har F-skattsedel.

Kontakta oss på:

multiservice@1trappaupp.se

Multiservice
072 211 49 43

Nedan visar vi ett litet axplock från några av våra tidigare byggprojekt.