På gång….

På vårt företag står det aldrig stilla!

Vi har många projekt på gång.

På gång…

Lite upp och lite ner.

Nu är hösten här och både Multiservice och våra caféer går för fullt! Vi har haft en bra sommar, med mycket jobb och vi har även hunnit med en städutbildning, som gjort oss ännu vassare på städning, så att vi kan utföra både små och stora städuppdrag, för både privatpersoner och företag. Några har även fått utbildning för att utbilda andra, vilket leder till ännu mera jobb. 

Att planera inför höst och vinter är sannerligen inte enkelt i dessa tider. Mycket påverkas av den pågående pandemin. Vi hoppas att våra hemleveranser av luncher kan bli till hjälp för våra kunder, och att vi även ska kunna leverera annat som smörgåstårtor, gräddtårtor och andra bakverk, frallor och baguetter och mycket mer.

Administrationen går även den på högvarv, och har fått flera uppdrag. Där sköts bokföring och lönehantering åt flera företag, och förhandlingar pågår med ytterligare kunder. Behöver du hjälp? Vi har just nu utrymmer att åta oss flera uppdrag. Ring kontoret på: 073-877 89 90

Har du/ni någon bra idé till att starta ett företag eller någon ny gren inom vårt företag, som ni tror vi kan hjälpa till med? Vi åtar oss även legotillverkning m.m. Hör gärna av dej! Vi har personal och stort kunnande på flera olika områden, och söker hela tiden efter nya projekt.