På gång….

På vårt företag står det aldrig stilla!

Vi har många projekt på gång.

På gång…

Vi har många nya projekt på gång!

Nu planerar vi för hösten och vintern. För närvarande har vi inga större förändringar på gång, utan vi arbetar vidare med samma entusiasm. Det betyder dock inte att det står stilla, det finns alltid mera att göra och saker att förbättra. I höst kommer flera av oss att gå på kurser för att förbättra kunskaperna och för att skaffa oss ännu större kompetens inom flera olika områden, och nästan alla deltar i vårt Friskvårdsprojekt, som får oss att bli piggare och må bättre. Några små projekt tycks ändå skymta fram i framtiden, men det får vi återkomma med, när det finns mera att berätta.

Det Lilla Gröna Tåget har nu fått gå i vila efter en härlig sommar på Falkenbergs gator.

Har du/ni någon bra idé, som ni tror vi kan hjälpa till med? Hör gärna av dej! Vi har personal och stort kunnande på flera olika områden, och söker hela tiden efter nya projekt.

Vårt nya café i Ätran har vi drivit sedan 2018. Det är en fin möjlighet att få etablera oss i hallands inland. Cafét befinner sej i det gamla sparbankshuset.

Global Food, finns redan i liten skala, och kan anlitas för catering med spännande mat från jordens alla hörn. Vi har varit med på Falkenbergs Matdagar med våra härliga sambusa med mycket positivt resultat.

Fritidsföreningen ETU:s vänner är en fristående ideell förening som bl.a. sysslar med systuga som både tar emot lagningar och håller på med remake.  Vi har även en loppis i lokalen, dit alla är välkomna. Det går även jättebra att skänka era överblivna saker och möbler till oss. Vid behov kan vi ibland hämta större saker som möbler. Allt vi får in går till verksamheten i föreningen.