På gång….

På vårt företag står det aldrig stilla!

Vi har många projekt på gång.

På gång…

Höst och vinter 2021

Nu börjar höstvindarna att vina runt husknuten. För oss betyder hösten 2021 att vi äntligen har haft nyöppning på vårt café i Ätran som ligger i biblioteket mitt i byn, och så kan vi snart börja använda våra nya lådcyklar, som Framtidsbanken sponsrat oss med, för leveranser av våra jättepopulära hemlevererade luncher som blir flera för varje dag, och vi hoppas även kunna komma igång med cykelreparationer och försäljning av begagnade cyklar i Multiservice lokaler på Porsevägen.  

Många  vill ha hjälp med höststädning både inom och utom hus, så trädgårdsgruppen och städ-gruppen har bråda dagar. Vi bokar in så mycket vi kan. Även uppdrag gällande snöskottning har börjat komma in. Det verkar populärt att ge bort snöskottning för vintern i julklapp! En jättebra idé tycker vi! Eller varför inte lägga gräsklippning och/eller ogräsrensning för 2022 i paketen?

Ge bort snöskottning för vintern i julklapp!

Administrationen går även den på högvarv, och har fått flera uppdrag. Den sköter bokföring och lönehantering åt flera företag, och förhandlingar pågår med ytterligare kunder. Vi åtar oss även vissa typer av legoarbeten om vi hinner och har rätt personal.  Behöver du hjälp?  Ring kontoret på: 073-877 89 90

Har du/ni någon bra idé till att starta ett företag eller någon ny gren inom vårt företag, som ni tror vi kan hjälpa till med? Vi åtar oss även legotillverkning m.m. Hör gärna av dej! Vi har personal och stort kunnande på flera olika områden, och söker hela tiden efter nya projekt.