På gång….

På vårt företag står det aldrig stilla!

Vi har många projekt på gång.

På gång…

Vi har många nya projekt på gång!

Nu planerar vi för Våren och Sommaren. För närvarande har vi inga större förändringar på gång, utan vi arbetar vidare med samma entusiasm i alla våra verksamheter. Det betyder dock inte att det står stilla, det finns alltid mera att göra och saker att förbättra.I vår fortsätter vi att satsa på vårt Friskvårdsprojekt, som får oss att bli piggare och må bättre. Några små projekt tycks ändå skymta fram i framtiden, men det får vi återkomma med, när det finns mera att berätta.

Har du/ni någon bra idé, som ni tror vi kan hjälpa till med? Hör gärna av dej! Vi har personal och stort kunnande på flera olika områden, och söker hela tiden efter nya projekt.

Fritidsföreningen ETU:s vänner, som finns på Smedjan på Varbergsvägen i Falkenberg, är en fristående ideell förening som bl.a. sysslar med systuga som både tar emot lagningar och håller på med remake.  Vi har även en loppis i lokalen, dit alla är välkomna. Det går även jättebra att skänka era överblivna saker och möbler till oss. Vid behov kan vi ibland hämta större saker som möbler. Allt vi får in går till verksamheten i föreningen.
Här kommer även att startas ”Hantverksrehab” där vi tänker fixa med återvinning och hållbarhet. Det blir att laga möbler, göra om med tyg eller andra saker så att de åter kommer till användning. En spännande verksamhet som verkligen ligger i tiden.

Vårt café i Ätran har tillfälligt stängt för ombyggnad av sparbankshuset, men vi hoppas kunna återkomma senare under säsongen. 

Global Food, finns redan i liten skala, och kan anlitas för catering med spännande mat från jordens alla hörn. Vi har varit med på Falkenbergs Matdagar med våra härliga sambusa med mycket positivt resultat.