På gång….

På vårt företag står det aldrig stilla!

Vi har många projekt på gång.

På gång…

Lite upp och lite ner.

Mitt i våren, och snart sommar! Det är trots pandemin, mycket jobb och vi är i full färd med att planera gräsklippning, och lokabekämpning. Tack vare städutbildning vi hade förra året, och som gjort oss ännu vassare på städning, så att vi kan utföra både små och stora städuppdrag, har vi nu en särskild städ-grupp, som fått många uppdrag under vinter och vår. De är supervassa, och fixar städet med glans! 

Sommarplaneringen påverkas fortfarande av den pågående pandemin. Vi har ökat stort på hemleveranser av luncher vilket har hjälpt många som inte själv vill gå ut bland folk, och vi hoppas att vi kan fortsätta med detta även efter vaccinationerna. Det är ju jättepraktiskt med hemlevererad varm mat varje dag. 

Administrationen går även den på högvarv, och har fått flera uppdrag. Den sköter bokföring och lönehantering åt flera företag, och förhandlingar pågår med ytterligare kunder. Vi åtar oss även vissa typer av legoarbeten om vi hinner och har rätt personal.  Behöver du hjälp?  Ring kontoret på: 073-877 89 90

Har du/ni någon bra idé till att starta ett företag eller någon ny gren inom vårt företag, som ni tror vi kan hjälpa till med? Vi åtar oss även legotillverkning m.m. Hör gärna av dej! Vi har personal och stort kunnande på flera olika områden, och söker hela tiden efter nya projekt.