På gång….

På vårt företag står det aldrig stilla!

Vi har många projekt på gång.

På gång…

Lite upp och lite ner.

Nu är sommaren i full gång, och vi har massor av gräs att klippa och ogräs att rensa. Våra caféer går på sparlåga i dessa corona-tider, men många har hakat på våra hemlevererade luncher, vilket vi är väldigt glada för.  Även övrig catering går bättre.

Att planera inför höst och vinter är sannerligen inte enkelt i dessa tider. Tre av våra caféer finns ju i samband med Gymnasiet i Falkenberg, och mycket beror på om skolan ska vara öppen eller ej. Men vi kämpar på och hoppas att våra hemleveranser kan bli till hjälp för våra kunder, och att vi även ska kunna leverera annat som smörgåstårtor, gräddtårtor och andra bakverk, frallor och baguetter och mycket mer.

Multiservice har haft en fantastisk vår, och har orderboken full under sommaren. Det är med tillförsikt vi ser fram emot hösten, och ser att det nog finns utrymmer att ta in ännu mera personal och flera uppdrag!

Administrationen går även den på högvarv, och har fått flera uppdrag. Där sköts bokföring och lönehantering åt flera företag, och förhandlingar pågår med ytterligare kunder.

Har du/ni någon bra idé till att starta ett företag eller någon ny gren inom vårt företag, som ni tror vi kan hjälpa till med? Hör gärna av dej! Vi har personal och stort kunnande på flera olika områden, och söker hela tiden efter nya projekt.