På gång….

På vårt företag står det aldrig stilla!

Vi har många projekt på gång.

På gång…

Vi har många nya projekt på gång!

Just nu planerar vi för fullt inför vår och sommar, och där har vi redan flera spännande projekt på gång. Bland annat planerar vi ännu en sommar med Lilla Gröna Tåget.

Har du/ni någon bra idé, som ni tror vi kan hjälpa till med? Hör gärna av dej! Vi har personal och stort kunnande på flera olika områden, och söker hela tiden efter nya projekt.

Vårt nya café i Ätran har vi drivit sedan 2018. Det är en fin möjlighet att få etablera oss i hallands inland. Cafét befinner sej i det gamla sparbankshuset.

Global Food, finns redan i liten skala, och kan anlitas för catering med spännande mat från jordens alla hörn. Vi har varit med på Falkenbergs Matdagar med våra härliga sambusa med mycket positivt resultat.

Fritidsföreningen ETU:s vänner är en fristående ideell förening som bl.a. sysslar med systuga som både tar emot lagningar och håller på med remake.  Vi har även en loppis i lokalen, dit alla är välkomna. Det går även jättebra att skänka era överblivna saker och möbler till oss. Vid behov kan vi ibland hämta större saker som möbler. Allt vi får in går till verksamheten i föreningen.