Sponsorer

Hjälp oss hjälpa ännu flera!

Det finns flera sätt att sponsra ett ASF

Bli Sponsor!

Bli sponsor och hjälp vårt företag att hjälpa!

Att sponsra oss, innebär att du hjälper företaget att anställa flera personer och att skapa sysselsättning och meningsfull tillvaro för medmänniskor, som av olika anledningar står långt ifrån den ordinarie arbetsmarknaden, och som har svårigheter att själva ta sej vidare. Det betyder så oerhört mycket för självkänslan, att få ett arbete att gå till, och en lön i stället för bidrag, och att få ingå i ett sammanhang i stället för att hamna i utanförskap.

Din hjälp skapar ett bättre samhällsklimat i Falkenberg. Det lyfter individer och inkluderar dem i arbetslivet. Det är till stor samhällsnytta att fler personer hamnar i arbete istället för att fastna i bidragsberoende och skuldfällor.

Det finns flera sätt att hjälpa oss!

Ett väldigt enkelt sätt att hjälpa oss är genom att anlita oss, och vara kund. Det gör du genom att gå på våra caféer, beställa catering, köpa fikabröd eller genom att anlita Multiservice till flytten, städet, reparationen eller att fixa i din trädgård.

Som kund hos ett ASF får du inte bara jobbet gjort, du bidrar även till att stötta en verksamhet som bidrar till att stärka kommunen och hjälpa medmänniskor ut i sysselsättning. Kontakt info hittar du på respektive sida.

Du kan hjälp oss genom sponsring och gåvor. Vi blir jätteglada över både stort och smått. Vi Hör av dej till oss på mejl: kontor@1trappaupp.se eller ring någon av våra verksamhetsansvariga. 

Klicka gärna på loggorna och besök våra sponsorers och samarbetspartners hemsidor!

.