Vad vi gör

Vi förbättrar arbetsmarknaden och minskar ohälsan, det är rätt häftigt!

Vi känner att vi är uppskattade och att våra kunder återkommer. Det är bästa betyget.

Vi driver flera Caféer, Multiservice och administrativa tjänster

Under de år som vi funnits har vi vuxit med såväl nytt innehåll som med fler anställda. Vi har stadig tillväxt och vår verksamhet omfattar idag mer än 50 personer som på olika sätt är sysselsatta i vårt kooperativ. Och oavsett bakgrund eller om man är anställd eller praktikant, så kan och får alla bidra med 100% av just sin förmåga. Vår styrka är att vi är många!

Café Hjärtat är en del av verksamheten och ligger i Falkhallen. Upptill detta har vi hand om caféet inne på Falkenbergs Gymnasieskola, Café Rekommenderas på Falkenbergs Museum och Personal-Café Hjärtat på Socialstyrelsen i Halmstad

Upptill caféerna finns Multiservicegruppen som jobbar med lite av varje, och som erbjuder fler och fler tjänster. För privatpersoner och företag erbjuder vi allt från mindre renoveringar och städning till trädgårdsskötsel, snöskottning, hundpromenader och flytthjälp. I gruppen finns mycket blandad kompetenser från tidigare, som hos oss kommer till god nytta.

Vårt kontor tar hand om administration, bokföring och löner åt både oss själva och åt flera olika företag.

Vårt mål är att fortsätta att växa och bredda oss. Förutom caféverksamhet och multiservice tar vi även andra uppdrag,  som t.e.x. passande legoarbeten och personaluthyrning, under kortare eller längre perioder, som vi känner att vi kan hantera och har personal till. På denna punkt är vi öppna för förslag och tar gärna emot erbjudande. Kontakta oss för en diskussion och prisförslag.

Vi jobbar med att ta in personer som kan komma in och utbilda med helt ny kompetens till de anställda och på sikt kunna bredda oss ännu mer. All vinst investeras i att bli fler och ge fler individer chansen att få komma ut i arbete.

”På En Trappa Upp finns en anda som kännetecknas av att alla får utvecklas i sin egen takt, alla accepteras som de är, varje individs möjligheter tas tillvara på och hela människan ska bli sedd”