Vad vi gör

Vi förbättrar arbetsmarknaden och minskar ohälsan, det är rätt häftigt!

Vi känner att vi är uppskattade och att våra kunder återkommer. Det är bästa betyget.

Vi driver Fem Caféer, Multiservice och vi ger Föreläsningar

Under de år som vi funnits har vi vuxit med såväl nytt innehåll som med fler anställda. Vi har stadig tillväxt och vår verksamhet omfattar idag ca 30 anställda, och vi är ca 55 personer sysselsatta i vårt kooperativ. Vår styrka är att vi är många!

Café Hjärtat är en del av verksamheten och ligger i Falkhallen. Upptill detta har vi hand om caféet inne på Falkenbergs Gymnasieskola, Café Rekommenderas på Falkenbergs Museum, Lilla Caféet i Folkets Hus och Café Hjärtat i Ätran.

Upptill caféerna finns Multiservicegruppen som jobbar med lite av varje, och som erbjuder fler och fler tjänster. För privatpersoner och företag erbjuder vi allt från mindre renoveringar och städning till trädgårdsskötsel, snöskottning, hundpromenader och flytthjälp. I gruppen finns mycket blandad kompetens, som kommer till god nytta.

Vårt mål är att fortsätta att växa och bredda oss. Förutom caféverksamhet tar vi även andra uppdrag, under kortare eller längre perioder, som vi känner att vi kan hantera och har personal till. På denna punkt är vi öppna för förslag och tar gärna emot erbjudande. Kontakta oss för en diskussion och prisförslag.

Vi jobbar med att ta in personer som kan komma in och utbilda med helt ny kompetens till de anställda och på sikt kunna bredda oss ännu mer. All vinst investeras i att bli fler och ge fler individer chansen att få komma ut i arbete.

 

”På En Trappa Upp finns en anda som kännetecknas av att alla får utvecklas i sin egen takt, alla accepteras som de är, varje individs möjligheter tas tillvara på och hela människan ska bli sedd”