På gång….

På vårt företag står det aldrig stilla!

Vi har många projekt på gång.

På gång…

Höstkänning!

Sommaren är på väg mot sitt slut, och de flesta semestrar är avklarade. Nu börjar vi blicka fram över hösten och där ser vi nyöppning av vårt café i Ätran, nya lådcyklar för leveranser av våra jättepopulära hemlevererade luncher, och vi hoppas även kunna komma igång med cykelreparationer och försäljning av gamla lagade cyklar i Multiservice lokaler på Porsevägen.  

Vi har till vår glädje, ökat väldigt stort på hemlevererade luncher. Vi nu levererar alla dagar i veckan, och kör ut utan extra kostnad, med cykelbud, i Falkenbergs stad. (Bor man utanför stan måste vi ta ut en avgift.) Vi är därför ifärd med att införskaffa lådcyklar för att ännu smidigare kunna lasta och leverera på bästa sätt.  Framtidsbanken har beviljat oss ett bidrag för inköp av dessa.   

Administrationen går även den på högvarv, och har fått flera uppdrag. Den sköter bokföring och lönehantering åt flera företag, och förhandlingar pågår med ytterligare kunder. Vi åtar oss även vissa typer av legoarbeten om vi hinner och har rätt personal.  Behöver du hjälp?  Ring kontoret på: 073-877 89 90

Har du/ni någon bra idé till att starta ett företag eller någon ny gren inom vårt företag, som ni tror vi kan hjälpa till med? Vi åtar oss även legotillverkning m.m. Hör gärna av dej! Vi har personal och stort kunnande på flera olika områden, och söker hela tiden efter nya projekt.